ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Μόνο 7.000 ευρώ για την «Αυγή»...

Σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή της Κυριακής (07.7.2024)

Δεν βρήκε ανταπόκριση η παράκληση Κασσελάκη...

Κάλεσμα και στα 300 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να συνεισφέρουν για την ΑΥΓΗ και το Στο Κόκκινο απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης στη δευτερολογία του με την οποία έκλεισε η συνεδρίαση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ευχαρίστησε την ίδια στιγμή τους εργαζόμενους καθώς το κυριακάτικο φύλλο θα κυκλοφορήσει κανονικά στα περίπτερα.
«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στους εργαζόμενους που το κυριακάτικο φύλλο θα βγει κανονικά. Ήταν μία συζήτηση που κάναμε με τους εργαζόμενους χτες σε αρκετά μεγάλο βάθος για να μπορέσουμε κάθε προσοδοφόρα προσπάθεια και πρωτοβουλία που έχουμε να γίνεται, όπως το κυριακάτικο φύλλο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε:

«Σας παρακαλώ ειλικρινά να το αγοράσετε όλες σας και όλοι σας. Αγοράστε δύο και δώστε ένα σε ένα φίλο ή μία φίλη σας. Για να σας πω και την αλήθεια, από αυτό εδώ το όργανο, και με μεγάλη λύπη το λέω, έχουμε μπορέσει να συγκεντρώσουμε λιγότερο από 7.000 ευρώ για τη στήριξη των μέσων μας από τότε που απηύθυνα αυτή την παράκληση. Δεν θεωρώ ότι αντικατοπτρίζει ούτε τη βούληση ούτε την πραγματικότητα αυτού του οργάνου το να είναι τόσο μικρό αυτό το ποσό και τόσο μικρή συμμετοχή. Ειδικά όταν έβαλα ένα ποσό που είναι τρεις φορές παραπάνω. Ας σταθούμε όλοι αντάξιοι στην ευθύνη μπροστά στο κόμμα και σε αυτή την ιστορική εφημερίδα και να συνεισφέρουμε κάτι. Τουλάχιστον να συμμετέχει όλη η Κεντρική Επιτροπή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για την «καλοπροαίρετη κριτική για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου», είπε ότι «αυτό έγινε στο πνεύμα όχι μόνο των παλαιότερων συζητήσεων στα όργανα και στο εκτελεστικό γραφείο αλλά και στο πνεύμα της πολύ απλής οικονομικής πραγματικότητας ότι δεν θέλουμε να ρισκάρουμε το κυριακάτικο φύλλο που είναι προσοδοφόρο. Στην πρόταση που θα ακολουθήσει στο προεδρείο θα προσπαθήσουμε να έχουμε την εξουσιοδότηση να μπορεί να μας βοηθήσει να προβούμε στον εξορθολογισμό που πρέπει να γίνεται. Οι μόνοι που δεν λένε mea culpa είναι εκείνοι που δεν τολμούν και δεν αποφασίζουν. Βάζω τον εαυτό μου μπροστά, κάνω ό,τι μπορώ, τρέχω παντού και δεν ζητώ παράσημα, ζητώ μόνο τη στήριξή σας συλλογικά για να μπορέσει αυτός ο χώρος που μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα να πετύχει ακριβώς αυτό».