ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Στον ΣΚΑΪ για να μην... σπάσει το γούρι


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γούρια ενόψει των εκλογών και το παραδέχθηκε και ο ίδιος, χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, άλλο που δεν τα αποκάλυψε. Ένα απ’ αυτά, πάντως, ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Οπως γράφει το ieidiseis ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε τον ΣΚΑΪ για να δώσει, στις 19 Μαΐου 2023, δύο μέρες πριν τις εθνικές κάλπες του πρώτου γύρου, την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη.
Το ίδιο έκανε και έναν μήνα αργότερα, στις 23 Ιουνίου 2023. Δύο μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών ο πρωθυπουργός παραχώρησε και πάλι την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σήμερα και πάλι ακριβώς αυτό. Επέλεξε τον ΣΚΑΪ για να δώσει την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη πριν τις ευρωεκλογές της Κυριακής.
Ελπίζοντας, φυσικά, ότι θα έχει αντίστοιχη επιτυχία με τις δύο προηγούμενες φορές.
Βέβαια ο Μητσοτάκης για να το έχει σίγουρο έδωσε και συνέντευξη στον Ευαγγελάτο στο Newsit, όπου έγινε και ο εξής διάλογος:
Ευαγγελάτος: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ. Αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη πριν την κάλπη.
Μητσοτάκης: Είναι όντως η τελευταία συνέντευξη, μετά από μία μακρά και κουραστική προεκλογική περίοδο.
Ευαγγελάτος: Και κρατάμε κι ένα έθιμο, έτσι;
Μητσοτάκης: Δεν αλλάζουμε τα γούρια μας.