ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Σακελλαρίδης για Τζίμα: «Υποστήριξε την επιλογή μου - Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της»


Για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου αλλά και για τη σύζυγό του, Ράνια Τζίμα, μίλησε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.«Αν και παράδοξο, εγώ είμαι αυτός που μιλάω λιγότερο πολιτικά μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να κλείσω τις κουβέντες τις πολιτικές, γιατί ίσως μου προκαλούν περισσότερη ένταση, είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Η σύζυγός μου η Ράνια της αρέσει, το απολαμβάνει περισσότερο αυτό το θέμα και προφανώς συζητάμε για πολιτική μέσα στο σπίτι. Σχολιάζουμε, κουτσομπολεύομε, αναλύουμε και πιο χαλαρά», εξήγησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, σε σχέση με τη σύζυγό του, εξήγησε: «Το είχα έγνοια γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της. Καταλαβαίνω ότι της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα, είναι κάτι που το φέρω κι εγώ βαρέως, αλλά νομίζω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό και η ίδια αποδεικνύει ότι είναι αντικειμενική».