ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Τα στοιχήματα στην ΕΡΤ για τον Ζούλα


Σε ανανέωση των χρησμών του έχει προβεί τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κ. Ζούλας αναφέροντας όπου βρεθεί και όπου σταθεί τι μέλει γενέσθαι «όταν έρθει η επόμενη διοίκηση». Υπαινισσόμενος ότι ενδεχομένως να μην παραμείνει στη θέση του προέδρου μετά και τις 16/9 οπότε και λήγει η θητεία του, δίνει το ελευθέρας σε αρκετά στελέχη και γενικούς διευθυντές να αποφασίσουν με «ποιους θα παν και ποιους θα αφήσουν.»
Έτσι υπάρχει μια μερίδα που έχει δεθεί σφικτά στο «άρμα» του Ζούλα, ποντάροντας βρέξει χιονίσει στις καλές του σχέσεις με την κυβέρνηση, και άλλη μια, αυτή των τεχνοκρατών που θεωρούν ότι η Κατερίνα Κασκανιώτη θα είναι η ισχυρή κυρία του Ραδιομεγάρου (με το δυνατό της χαρτί να είναι τα αθλητικά προγράμματα, το πρόγραμμα και το ERTflix) και την επόμενη ημέρα του ΑΣΕΠ η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στον οποίο για τη θέση του/ της διευθύνοντος/ουσας συμβούλου, έληξε προχθές το πρωί. 
Οι πιθανότητες παραμονής του Ζούλα στην προεδρία είναι 50-50% και φυσικά θα περάσει δια πυρός και σιδήρου μέσω ΑΣΕΠ. Αρκετοί προαλείφονται για τη θέση, τόσο δημοσιογράφοι όσο και άνθρωποι της τηλεόρασης αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος. Εν τω μεταξύ ανανεώθηκαν ήδη για έξι μήνες ακόμη οι περισσότερες συμβάσεις των γενικών διευθυντών στην ΕΡΤ.