ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές χωρίς την Ευρώπη - Τα ΜΜΕ και οι εξαιρέσεις


Παρόλο που σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι και τα κόμματα διαλαλούσαν ότι αυτές οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες διότι διακυβεύονται ζωτικά, έως και υπαρξιακά ζητήματα στην Ε.Ε, η προεκλογική εκστρατεία στράφηκε σχεδόν αποκλειστικά γύρω από θέματα εγχώριας πολιτικής και τα μέσα ενημέρωσης ακολούθησαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Μια από τις εξαιρέσεις υπήρξε η εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» που μεταδίδεται από το ertnews κάθε Παρασκευή βράδυ (22:00-23:00) (link ΕΔΩ).
Σε όλη την προεκλογική περίοδο στα πάνελ συμμετείχαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ατζέντα της ευρωπαϊκής ενοποίησης., ενώ μεταδόθηκαν συνεντεύξεις αρχηγών κομμάτων: του Νίκου Ανδρουλάκη, του Δημήτρη Κουτσουμπα, του Κυριάκου Βελόπουλου, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Γιάνη Βαρουφάκη, του Δημήτρη Νατσιού, της Αφροδίτης Λατινοπούλου, του Αλέξη Χαρίτση, του Πέτρου Κόκκαλη και του Ανδρέα Λοβέρδου.
Την εκπομπή παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Χ. Παπαγεωργίου και Κλειώ Νικολάου, την αρχισυνταξία έχουν ο Γιώργος Συριόπουλος και ο Σάκης Τσάρας
(δείτε όλες τις συνεντεύξεις ΕΔΩ)