ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Αλλαγές στο πολιτικό τμήμα της ΕφΣυν


Το πολιτικό τμήμα της Εφημερίδας των Συντακτών ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη του Νίκου Παπαδημητρίου ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Τερζή καθώς ο τελευταίος θα συνεχίσει την δημοσιογραφική του πορεία στο in.gr όπου εργαζόταν, παράλληλα με την ΕφΣυν, τους τελευταίους δύο μήνες.
Ο επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ της ΕφΣυν Γιώργος Πετρόπουλος γράφει σχετικά στο facebook:
«Καλωσορίζοντας τον Νίκο Παπαδημητρίου οφείλω να πω, πως πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και πολυτάλαντο πολιτικό συντάκτη. Με μακρά επαγγελματική διαδρομή στα Μέσα και στο ΑΠΕ με ευρύτατη γνώση του πολιτικού ρεπορτάζ της Αριστεράς, της λεγόμενης κεντροαριστεράς, της κυβέρνησης, των υπουργείων.
Ταυτόχρονα πρόκειται για έναν συνάδελφο με ήθος και σεμνότητα αλλά και ολοκληρωμένη αντίληψη της δημοσιογραφίας στη νέα εποχή όπου η αναπαραγωγή των ειδήσεων των Δελτίων Τύπου δεν αρκεί.
Είμαι σίγουρος πως ο Νίκος θα βοηθήσει ουσιαστικά την εφημερίδας μας ώστε μέσα από τις απλές ειδήσεις να παράγουμε πολιτικά θέματα πολύ πιο πέρα από αυτό που βρίσκει ο αναγνώστης στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Για τον Δημήτρη Τερζή έχω γράψει πολλές φορές, τόσο για τις δημοσιογραφικές όσο και για τις συγγραφικές του ικανότητες καθώς είναι και λογοτέχνης.
Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια και ό,τι έχω γράψει για τις ικανότητές του ισχύει στο ακέραιο.
Τον ευχαριστώ για αυτή τη συνεργασία και του εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους επαγγελματικούς δρόμους που επέλεξε.
Η μεγαλύτερη ευχή που μπορώ να του δώσω- που είναι ευχή για κάθε δημοσιογράφο ο οποίος εργάζεται σε Μέσα με ιδιοκτήτη- είναι μία.
Μακάρι εκεί που πάει κι εκεί που θα βρεθεί στο μέλλον να έχει την ίδια ελευθερία που είχε στην ΕΦΣΥΝ για να κάνει αυτό που θέλει και να γράφει αυτό που θέλει. Αυτό, δηλαδή, που προκύπτει από την αντικειμενική εξέταση των πραγμάτων.
Εμείς ως ΕΦΣΥΝ προχωράμε αταλάντευτα στο δρόμο της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, διορθώνοντας τα λάθη μας, βελτιώνοντας την δουλειά μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα προβλήματα των εργαζομένων, των πολιτών, της νεολαίας, των λαϊκών στρωμάτων.
Αυτοί είναι οι εργοδότες μας. Οι αναγνώστες μας κι όσοι μας έχουν ανάγκη».