ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Σενάριο για Γιάννα Αγγελοπούλου στο Προεδρικό


Στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ υπήρξε κατά γενική ομολογία μια «αμφισβήτηση» της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι κάτι αντίστοιχα με αυτά που είπαν οι βουλευτές, λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του και ο πρόεδρος Σαμαράς, και κάνουν λόγο  περί «οργανωμένου» σχεδίου. Οι Χρυσομάλλης, Βλάχος, Πλεύρης, Κακλαμάνης και οι υπόλοιποι, έστειλαν το μήνυμα προς τον Μητσοτάκη, να μην διανοηθεί να προτείνει μια δεύτερη θητεία της σημερινής Προέδρου. Ο σκληρός καραμανλικός, Γιώργος Βλάχος, ξεκαθάρισε ότι η ψήφος του, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οπως γράφει η στήλη BigMouth του powergame, σχεδόν όλοι όσοι καταψήφισαν το νόμο για την ισότητα στον γάμο, θα ξαναβγούν στο αντάρτικο στην περίπτωση που ο Μητσοτάκης, θελήσει να προτείνει ξανά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Πάντως εκτός από τους Κώστα Τασούλα και Παναγιώτη Πικραμμένο, ενόψει της προεδρικής εκλογής, ακούγεται ξανά το ονοματεπώνυμο της Γιάννας Αγγελοπούλου.