ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Το «μακρύ χέρι» στον ΣΚΑΪ που εξαφάνισε τις αλήθειες Μεϊμαράκη για ακρίβεια και Μητσοτάκη


Άλλαξε ο τίτλος σε ανάρτηση της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ γιατί προφανώς εξέθετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος επιλέγει να παραμένει θεατής στο ράλι τιμών των προϊόντων. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ και αντιπρόεδρος ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ αποκάλυψε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ακρίβεια.
Οι δημοσιογράφοι κάνοντας σωστά τη δουλειά τους έπιασαν αρχικά την είδηση και την έκαναν και τίτλο.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες ο Β. Μεϊμαράκης κόντρα στο επικοινωνιακό πυροτέχνημα Μητσοτάκη, με την επιστολή του προς την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την ανάγκη αντιμετώπισης της ακρίβειας πανευρωπαϊκά, δήλωσε ξεκάθαρα ότι «το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά τις Βρυξέλλες» καθώς «εκεί υπάρχει άλλη ατζέντα».



Ωστόσο, ο εν λόγω τίτλος αν και σωστός δημοσιογραφικά, δεν μακροημέρευσε στην Ελλάδα της θέσης 107 στην ελευθερία του Τύπου. 
Λίγο αργότερα, άλλαξε στοχεύοντας στη συσπείρωση του ακροατηρίου της ΝΔ με ταυτόχρονη απειλητική επισήμανση για την ακροδεξιά.



«Ζητώ πανστρατιά από όσους μας ψήφισαν το 2023 - Υπαρκτός ο κίνδυνος της ακροδεξιάς» είναι ο νέος τίτλος.