ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Στάση αναμονής για την «Ελευθεροτυπία»


Για μετά τον Σεπτέμβριο είχε προγραμματιστεί η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. Οπως όλα δείχνουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν βιάζoνται να προχωρήσουν σε επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας. 
Mετά την εξαγορά του τίτλου έγιναν κάποιες κινήσεις και επαφές για επιλογή στελεχών που θα τεθούν επικεφαλής του νέου φύλλου και όπως ακούστηκε στην αγορά, «έκλεισαν» δύο-τρία ονόματα. Παράλληλα είχαν αποφασιστεί λίγες μετακινήσεις από το «Βήμα» και τα «Νέα».
Σε κάποια φάση αποφασίστηκε η τελική προετοιμασία και οι όποιες κινήσεις για την επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας» να δρομολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές και σίγουρα όχι μέσα στο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα «κεντρικά» της Συγγρού 340, διευθυντής της νέας Ελευθεροτυπίας θα είναι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.
Σε ανύποπτο χρόνο είχαν ξεκινήσει δοκιμαστικά και κάποιες εργασίες διαμόρφωσης του πρώτου ορόφου ώστε τα ΜΜΕ (κανάλι, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες) της εταιρείας, να είναι όλα μαζί.
Tο νέο εκδοτικό εγχείρημα λέγεται ότι έχουν αναλάβει να «τρέξουν» οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρακούσης (σύμβουλος έκδοσης του «Βήματος») και Σήφης Πολυμίλης.