ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Μήνυση και αγωγή από την Ελενα Ακρίτα κατά του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσφεύγει στη δικαιοσύνη καθώς ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου σε ανάρτησή του την κατηγόρησε ότι έχει αποσπάσει στο γραφείο της πρώην υπάλληλο του ΣΔΟΕ για να τον προστατεύσει καθώς ελεγχόταν πειθαρχικά για διαρροή φορολογικών στοιχείων για «πολιτική χρήση».
«Πάρε μια μήνυση και μια αγωγή να δεις αν αληθεύει. Ψεύτη! Άθλιε συκοφάντη! Για φέρε το …αίτημα να το δούμε. Ποιος είναι αυτός ο δήθεν συνεργάτης, ονοματάκι δεν έχει;», απαντά η Έλενα Ακρίτα στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου  και συνεχίζει:
«Κι επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, ούτε 41 ακίνητα, ούτε οφσορ, ούτε ένα ευρώ χρέος στις τράπεζες όπως οι εργοδότες σου όλα στο φως: έχω δυο επιστημονικούς συνεργάτες τον Πέτρο Μωραΐτη και τον Χρήστο Κανελλοπούλο και μια αποσπασμένη υπάλληλο την Ξένια Βασιλειου. Και κανείς τους δεν έχει εργαστεί στο ΣΔΟΕ. Εκτός από τα ένδικα μέσα, σε παραπέμπω και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ».