ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Από υπάλληλος στα παγωτά Δωδώνη, ιδιοκτήτης


Το 'χει πάντως στο διάβα του ο ceo του «Βενέτη» Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, να μπαίνει σε υποθέσεις που θέλουν... ξεμπέρδεμα. Για να κλείσει και τυπικά η εξαγορά της «Παγωτά Δωδώνη» απαιτήθηκαν μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις με πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είχαν αναλάβει τη διαχείριση της εταιρείας, στη συνέχεια αποκτήθηκαν τα δάνεια και κατόπιν ήρθε σε συμφωνία με επτά διαφορετικές πλευρές για να αποκτηθούν οι μετοχές της.
 Και δεν έχει τελειώσει ακόμη καθώς θα πρέπει να προχωρήσει και να εγκριθεί η ένταξη της Δωδώνη σε διαδικασία εξυγίανσης, κάτι που υπολογίζεται πως θέλει 2-3 χρόνια. 
Ο Μονεμβασιώτης, πάντως, ερωτήθηκε κατά πόσον όλες αυτές οι δυσκολίες τον έφεραν σε σημείο να σκεφτεί να εγκαταλείψει τη διάσωση της εταιρείας. 
Η απάντηση ήταν αρνητική καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως υπήρχε ένας άγνωστος συναισθηματικός δεσμός αφού νεαρός, πίσω στο '84 – '85, είχε δουλέψει ως υπάλληλος στο κατάστημα της «Παγωτά Δωδώνη» στο Μαρούσι.