ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Η Ιστορία δεν τελειώνει έτσι


Απεργία και «Στο Κόκκινο» ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της «Αυγής»

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 5 π.μ. της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2024 έως τις 5 π.μ. του Σαββάτου, 29 Ιουνίου 2024, στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», μετά από απόφαση της συνέλευσης των δημοσιογράφων και των διοικητικών του σταθμού ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ».
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη ανεστάλη η έκδοση του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».

Συνέχιση της απεργίας στην ΑΥΓΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr» έως τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024, στις 6 π.μ..
Τα Δ.Σ. ζητούν να ανακληθεί αμέσως η απόφαση για αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και να ξεκινήσει διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ με τα σωματεία των εργαζομένων στην εφημερίδα, προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους δημοσιογράφους και διοικητικούς στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα.
Ζητούν τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.