ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Δείχνει ευχαριστημένος από τον Ζούλα ο Μητσοτάκης


Το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Χρήστο Μιχαηλίδη, στο Πρώτο Πρόγραμμα. Μεταξύ πολλών άλλων κοινότοπων και αναπόδεικτων που είπε, αναφέρθηκε και στην ΕΡΤ. με θετικά λόγια:
«Θέλω να συγχαρώ την ΕΡΤ για τη σημαντική προσπάθεια την οποία έχει κάνει. Το ERTFLIX είναι μια πολύ μεγάλη καινοτομία και νομίζω ότι έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τώρα ότι το ανταποδοτικό τέλος το οποίο καταβάλλουν, αυτό το μικρό τέλος πιάνει τόπο. 
»Έχουμε μια ΕΡΤ πια, η οποία δεν είναι φερέφωνο της κυβέρνησης, αυτό νομίζω ότι αναγνωρίζεται, η οποία έχει διευρύνει την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η οποία πρωταγωνιστεί σε ενημερωτικές εκπομπές, σε ενδιαφέρουσα μυθοπλασία, σε αθλητικά γεγονότα. 
»Έχουμε ένα μεγάλο αθλητικό καλοκαίρι μπροστά μας και βεβαίως ακούω και Πρώτο Πρόγραμμα. Με διευκολύνει κιόλας. 
»Όταν είμαι στο αυτοκίνητο, στην περιφέρεια και αναζητώ πάντα περιφερειακούς σταθμούς, τουλάχιστον εδώ ξέρω ότι έχουμε μια πιο σταθερή αναφορά και θέλω να σας συγχαρώ και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ για την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνετε».
Τελικά παρά τα όσα ακούγονται ο Μητσοτάκης δείχνει (δεν ξέρουμε αν είναι) ευχαριστημένος με τη δουλειά του Κ. Ζούλα στην ΕΡΤ...