ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο πάγκος...


Για τον «πάγκο» της Νέας Δημοκρατίας κάνει επανειλημμένα λόγο ο Νίκος Χατζηνικολάου –ο οποίος έχει, όπως και τα στελέχη τού μιντιακού Ομίλου του καλή πρόσβαση στα κυβερνητικά τεκταινόμενα. Η αναφορά στον «πάγκο» γίνεται με την έννοια ότι υπάρχει σχετική πενία που δυσκολεύει τον ανασχηματισμό. Χθες, μάλιστα, συνέδεσε τα λεγόμενά του με μια φράση του Νίκου Αλέφαντου, που έλεγε «κοιτάξτε τον πάγκο», εννοώντας ότι είχε περιορισμένα περιθώρια ικανοποιητικών αλλαγών.

Τα περί πάγκου επανάλαβε ακροθιγώς ο εκδότης και στην εκπομπή της Πέμπτης, αναφέροντας κάποια ονόματα που δείχνουν ανακύκλωση και όχι θεμελιακή ανανέωση.

Αργότερα, στην ίδια εκπομπή, ο Αντώνης Δελλατόλας είπε ότι ακούει συνεχώς τα περί πάγκου, αλλά κανένα από τα πολιτικά κόμματα έχει πάγκο με 20-30 άτομα. «Οι ανασχηματισμοί δεν είναι απόβαση στη Νορμανδία, να βγάλουμε τους νέους φαντάρους να φάνε τις βόμβες» συμπλήρωσε.

Τα ονόματα που ακούστηκαν στην εκπομπή, και από τους δύο ως πιθανά για αντικατάσταση και απόσυρση από την κυβέρνηση ήταν εκείνα των Σκρέκα, Καιρίδη, Βρούτση, Αυγενάκη. Ουδείς εκ των δύο, Χατζηνικολάου και Δελλατόλα, το πήρε πάνω του να πει το αν μείνει ή φύγει από το κυβερνητικό σχήμα η Νίκη Κεραμέως.

Ο Αντώνης Δελλατόλας στη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκε τηλεφώνημα από πηγή του, και αποχώρησε για λίγο. Όταν επανήλθε στο στούντιο είπε ότι σύμφωνα με την τελευταία πληροφορία που είχε «5-6 υπουργοί θα μείνουν στον πάγκο», ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε ότι το πρωί έμαθε ότι οι υπουργοί που θα αντικατασταθούν θα είναι «τέσσερις και πάνω».

- από το Harddog