ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Συνελήφθη δημοσιογράφος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ


Χειροπέδες σε δημοσιογράφο πέρασαν άντρες της ασφαλείας το μεσημέρι σήμερα, καθώς φέρεται να χτύπησε την επίσης δημοσιογράφο σύντροφό του. Ο συλληφθείς κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας.
Η νεαρή γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα, αλλά κυρίως σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν.
Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα – κάταγμα στο πρόσωπο και υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα πήγε πρώτα σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα στην Ομόνοια και υπέβαλε μήνυση.
Σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η ΕΡΤ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
“Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη”.