ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι... αξιωματικοί του


Δεν έγινε και Τρωικός Πόλεμος για τον Παναγιώτη Στάθη, απλά ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει τον τρόπο του να πείθει. Πράγματι ο πρωινός του Open Παναγιώτης Στάθης είχε μια κρούση από τον ΑΝΤ1 για μεταγραφή και πράγματι μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων και μάλιστα για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου.
****
Ο έμπειρος γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος κινητοποιήθηκε έγκαιρα, διεκδίκησε τον... αξιωματικό του και τον έπεισε να μείνει στο κανάλι. Εξ ου και η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τόσο του Παναγιώτη Στάθη όσο και του Νίκου Στραβελάκη.

****
Παρελθόν για τον όμιλο των «Παραπολιτικών» ο Στάθης Σταυρόπουλος. Ο γνωστός γελοιογράφος, κειμενογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός «Στάθης» ολοκλήρωσε μετά από 3 χρόνια την συνεργασία του με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

****
Στο δυναμικό του Sport24 εντάσσεται, ο μπασκετικός Βαγγέλης Ιωάννου, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ενίσχυσης και εξέλιξης της συντακτικής ομάδας. Με τον νέο του ρόλο, ο Βαγγέλης Ιωάννου θα συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις δράσεις της 24Media με αρθρογραφία, ρεπορτάζ και video.

****
Σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμη με τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος πήγε φυσικά μια βόλτα και από το κανάλι της Κηφισιάς τον Alpha που ενώ φάνηκε ότι τα βρήκαν επέστρεψε στην πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου. Όχι, δεν είναι το οικονομικό αυτό που θα βαρύνει στην απόφασή του αλλά το πόσο θα περάσει ο λόγος του στο slot και το φορμά της συνεργασίας για βραδινή εκπομπή.
- από το mononews