ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Βαξεβάνης κατά «Καθημερινής»


Την «Καθημερινή» εγκαλεί ο Κώστας Βαξεβάνης με αφορμή ρεπορτάζ που φιλοξένησε η εφημερίδα για τον Σταν Γκρίνμπεργκ… Και την εγκαλεί για δύο πράγματα, πρώτον για τον κυνισμό που επιδεικνύει ως προς τα Τέμπη και δεύτερον, διότι φαίνεται να ξέρει από πού αμείβεται και δεν το αποκαλύπτει.
Συγκεκριμένα ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει σε ανάρτησή του στα σοσιαλ μίντια:
 «Από το άρθρο αγιογραφία για τον Σταν Γκρινμπεργκ που έχει η «Καθημερινή» είναι ανατριχιαστικά δυο πράγματα και αφορούν την εφημερίδα και όχι τον επικοινωνιολόγο:
Η φυσικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ως επιτυχία και μνημονεύεται, ο κυνισμός ότι τα Τέμπη δεν επηρέαζαν το εκλογικό αποτέλεσμα (θυμάστε εκείνο το «ποιος ασχολείται με τα Τέμπη» του Μητσοτάκη;)
Η γνώση από την πλευρά της εφημερίδας του ποιος πληρώνει τον Γκρινμπεργκ για χάρη της ΝΔ. Ποιος δηλαδή παρακάμπτει τον νόμο περί εξόδων του προεκλογικού αγώνα και διαφάνειας και πληρώνει τον Γκρινμπεργκ για να δουλεύει για το Μητσοτάκη. Αντί η εφημερίδα να το βγάλει στα μανταλάκια και να ρωτήσει με τι ανταλλάγματα γίνεται αυτό, το θεωρεί φυσικό.
Εύγε».