ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Αγνοείται στη Σύμη γνωστός παρουσιαστής του BBC


Αγνοείται ο παρουσιαστής του BBC, Dr Michael Mosley στη Σύμη σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.Η σύζυγός του ειδοποίησε τις Αρχές αφού ο άντρας της δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν εκτός από την αστυνομία και το Λιμενικό, εθελοντική Ομάδα και η Πυροσβεστική, ενώ γίνεται χρήση drone ενώ ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος θα συνδράμει στις έρευνες.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 67χρονος βρισκόταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου μαζί με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην περιοχή όπου διέμενε. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο Michael Mosley ξέχασε το κινητό του στην παραλία και έτσι ήταν αδύνατο να επικοινωνήσει με κάποιον.
Σημειώνεται ότι ο Dr Michael Mosley είναι ο πιο γνωστός τηλεοπτικός γιατρός της Βρετανίας. Αποφοίτησε από την Οξφόρδη και από εκεί βρέθηκε στην τηλεόραση όπου έγινε παρουσιαστής εκπομπών στο BBC, ενώ έχει τη δική του στήλη στην Daily mail.