ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Άνοιξε η όρεξη, ο ANT1 πήρε το Europa και το Conference League


Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης για τις διοργανώσεις UEFA Europa League και UEFA Conference League για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2024.
Συγκεκριμένα, το κανάλι εξασφάλισε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, συμπεριλαμβανομένων των 2 τελικών, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση. Στο τέλος κάθε βραδιάς o ANT1 θα προβάλλει όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της ημέρας από τις δύο διοργανώσεις.
Μετά από πολλά χρόνια, η UEFA αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των δύο διοργανώσεων, αντικαθιστώντας τη φάση των Ομίλων (Group Stage) με τη League Phase. Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται το τηλεοπτικό προϊόν με ακόμη περισσότερους αγώνες.
Σημειώστε πως οι δύο διοργανώσεις της UEFA, Europa League και Conference League, έχουν ανελλιπώς ελληνικές συμμετοχές. Το καταλάβαμε είναι η αλήθεια...