ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Αλλάζει η νομή εξουσίας στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη


Περισσότερες εξουσίες στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ιωάννη Βρέντζο δίνει μετά από πρόσφατη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της Alter Ego Media που συναπαρτίζεται από τον ίδιο, την πρόεδρο Φωτεινή Υψηλάντη και τον Γιώργο Δήμα (μέλος). 

***
Ο Ιω. Βρέντζος έχει τη γενική εκπροσώπηση της Alter Ego Media και την ενάσκηση του συνόλου των εξουσιών διαχείρισης και εκπροσώπησης της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού και ειδικότερα, να εκπροσωπεί την Εταιρεία, να τη δεσμεύει και να αναλαμβάνει υποχρεώσεις με μόνη την υπογραφή του τιθέμενη μαζί με την εταιρική σφραγίδα, απεριορίστως, δικαστικώς, εξωδίκως και απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε δημόσιας, φορολογικής, αστυνομικής, δικαστικής, διοικητικής ή άλλης Αρχής, επιχείρησης κοινής ωφέλειας, ν.π.δ.δ. ή χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

****
Δεν πέρασαν 20 μέρες από την αποχώρηση της Δήμητρας Μπάκα από τη θέση της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΣΚΑΪ την οποία κάλυπτε τα τελευταία 3 χρόνια και η διοίκηση επέλεξε μια δοκιμασμένη λύση προκειμένου να ηγηθεί του επικοινωνιακού team του τηλεοπτικού σταθμού.
Πρόκειται για την Αγλαΐα Παγώνα με «περγαμηνές» από αντίστοιχη θέση (σύμβουλος επικοινωνίας) στο παλιό Mega της Τηλέτυπος Α.Ε., σπουδές Κλασσικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ και πλήρη επάρκεια στα αγγλικά, ρωσικά και γερμανικά.

****
Δυσαρεστημένες με τις καθυστερήσεις της Κυβέρνησης να νομοθετήσει για την προστασία της συνδρομητικής TV από τη μάστιγα της πειρατείας εμφανίζονται οι διοικήσεις της Cosmote TV και της Nova. Ακούνε τόσους μήνες για αυστηρά πρόστιμα, για λογισμικά εντοπισμού, για ενεργοποίηση μηχανισμών την ώρα του εγκλήματος και πρόστιμα, λογισμικά και μηχανισμούς δεν βλέπουν.

****
Σε εξώδικα προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ για τη μη καταβολή του ανταποδοτικού τέλους από τους παρόχους προς την ΕΡΤ. Η νομοθεσία, όπως είναι σήμερα, επιτρέπει στους παρόχους, με το επιχείρημα των απλήρωτων λογαριασμών, να μη δίνουν… λογαριασμό και να μην αποδίδουν το ανταποδοτικό τέλος που εισπράττουν στην ΕΡΤ, αν και λαμβάνουν προμήθεια για την υπηρεσία αυτή (0,5%).

- από τη στήλη της Σόνιας Χαϊμαντά στο mononews