ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ακτοπλοϊκά: +40%, ηλεκτρικό ρεύμα: +70% – Καλό βόλι την Κυριακή!


Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την ακρίβεια στις τιμές του ρεύματος αλλά και το «πανηγύρι» στις τιμές των ακτοπλοϊκών ενόψει καλοκαιρινών διακοπών, σε βίντεο όπου πρωταγωνιστής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  συνομιλεί με συνεργάτη του.
Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινάει το νέο βίντεο του με σχέδια για καλοκαιρινές διακοπές.
«Να τελειώσουμε με τις ευρωεκλογές να ψηφίσετε να φύγετε για κανένα νησάκι» ωστόσο την καλή διάθεση «κόβει» το πλάνο με ρεπορτάζ για τις πανάκριβες τιμές των ακτοπλοϊκών.
«Σπίτι air condition και ποτάκι» η δεύτερη πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός που παραδέχεται ότι μετά τις ευρωεκλογές «επίκειται αύξηση της τιμής του ρεύματος» μέχρι και 70%.
Σε δεύτερο χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγεται να αιτιολογεί τις αυξήσεις στο ρεύμα επιρρίπτοντας ευθύνες στον καιρό «που δεν φύσηξε».
Ο Στέφανος Κασσελάκης με καυστικό χιούμορ λέει «έλα τώρα μην απογοητεύεσαι γι’ αυτό. Έχω βρει λύση». Τότε, το βίντεο δείχνει μία παρέα νέων «να φυσάει».
Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζει με έμφαση «αν δεν σας κάνει αυτό, υπάρχει και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».
«Πλαφόν 5% στα κέρδη των εταιρειών ρεύματος» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στο τέλος ο Στέφανος Κασσελάκης λέει «άντε να φύγουμε σε νησάκι», και με αφορμή τα παραπάνω συμπληρώνει με χιούμορ, «ωχ ξέχασα δεν μπορούμε».