ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Άλλος ο Γκρίνμπεργκ του 2024 και άλλος του 2021...


Γαλάζια αφωνία και διγλωσσία

Πληθαίνουν οι γκρίζες ζώνες και τα ερωτηματικά αναφορικά με τον τρόπο αμοιβής του επικοινωνιακού συμβούλου του πρωθυπουργού Σταν Γκρίνμπεργκ αλλά και τις πηγές χρηματοδότησης της διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ, ύψους 192.000 ευρώ τις τελευταίες 30 ημέρες μόνο στη Google, ήτοι ποσό υπερδιπλάσιο των σχετικών δαπανών των υπολοίπων κομμάτων μαζί. Το βίντεο με την αφωνία του Άκη Σκέρτσου, όταν κλήθηκε να απαντήσει στα σχετικά ερωτήματα, πραγματοποιεί τον γύρο του Διαδικτύου καθώς αποτυπώνει την άγνοια ή την αμηχανία του υπουργού Επικρατείας και στενού πρωθυπουργικού συνεργάτη.
Τη σχετική σκυτάλη – για πολλούς εντός της Ν.Δ. την «καυτή πατάτα» – πήρε ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την τελευταία , προεκλογική, ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υποστήριξε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ αμείβεται με σύμβαση κατατεθειμένη και υπογεγραμμένη από τη ΝΔ και τον ίδιο τον επικοινωνιολόγο. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, εντούτοις, ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε απαντήσει, στο πλαίσιο briefing, ότι τον Σταν Γκρίνμπεργκ δεν τον συνδέει καμιά επαγγελματική σχέση με τον πρωθυπουργό. Είχε υποστηρίξει, μάλιστα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί κατά διαστήματα με «τον παλιό γνώριμο» του.
- από το TVXS