ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τις απειλές στη σύντροφό του


Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, για τις απειλές κατά της συντρόφου του μετά τον ξυλοδαρμό, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.
Επιπλέον, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για την παθούσα δημοσιογράφο μη προσέγγισης και επικοινωνίας με οποιαδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά) μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.
Σημειώνεται ότι η ποινή φυλάκισης στον δημοσιογράφο αφορά τις απειλές που κατήγγειλε η σύντροφός του μετά τον ξυλοδαρμό της.
Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας αναφορικά με τις καταγγελίες περί άσκησης ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη δημοσιογράφο και θύτη τον καταδικασθέντα.
Στο δικαστήριο ήταν παρούσα η καταγγέλλουσα συνάδελφος του, καθώς και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου, οι οποίες κατέθεσαν στη δίκη.