ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ενθουσιασμένη η Μενεγάκη με τον Κασσελάκη: Δεν υπάρχει αυτή η φάτσα!


Η τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ζήτησε συγγνώμη από τον Στέφανο Κασσελάκη, διότι έβλεπε το διαφημιστικό του σποτ, καθώς και των υπολοίπων αρχηγών, και δεν κατάλαβε τίποτα από όσα έλεγε, διότι απορροφήθηκε από την εικόνα!
Μάλιστα για την ακρίβεια η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι ενθουσιάστηκε με το πώς φαινόταν ο Κασσελάκης στη διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έβλεπα τα σποτάκια των πολιτικών αρχηγών, το ένα πίσω από το άλλο… Ρε παιδιά τι κοντινό είναι αυτό που έχει αυτός ο άνθρωπος! Δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που είπε γιατί κοιτούσα κι έλεγα πόσο ωραίο είναι το κοντινό του. Και το λίγο πιο γενικό, και τα τρία τέταρτα ωραία, και το μέχρι εδώ φανταστικό, και τα μάτια του γράφουν πολύ ωραία. Δε μου έμεινε τίποτα -συγγνώμη που το λέω έτσι, τη δεύτερη φορά θα μου μείνει- αλλά έλεγα τι πεντακάθαρο κοντινό! Πω, πω λέω δεν υπάρχει αυτή η φάτσα!» ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μενεγάκη για τον Κασσελάκη.