«Καλώς ή κακώς, τα μίντια δημιουργούν εντυπώσεις, μανιπιουλάρουν την κοινωνία. Οι εκπρόσωποι της showbiz είναι κάπου υποχρεωμένοι λόγω δουλειάς να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο και να υπάρχουν στη δημοσιότητα...».
Αυτά αναφέρει για την κοσμική ματαιότητα η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΙΚΟΝΕΣ προκαλώντας τον φθόνο, για το πόσα πολλά και θαυμαστά έμαθε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Η συνέντευξη της Μπαλατσινού (τις απαντήσεις αποκλείεται να τις έχει επιμεληθεί ο σύζυγος) δίνει αφορμή για την άσκηση διαδικτυακής κριτικής στην άτυπη διευθύντρια της ΙΜΑΚΟ. Συγκεκριμένα το..σάιτ newpost γράφει:
Η Τζένη του Πέτρου μιλάει για ψεύτικη χλιδή και λεκτική φανφάρα. Ήμαρτον!
Στην Ελλάδα-ως γνωστόν, είσαι ότι δηλώσεις. Και αν το μετανιώσεις, μπορείς κάτι άλλο να δηλώσεις.
Για παράδειγμα, μπορείς να είσαι σύζυγος εκδότη και επιχειρηματίας, να ζεις σε μονοκατοικία στη Φιλοθέη, να έχεις βίλα στα Χουλάκια στη Μύκονο, να ντύνεσαι πανάκριβα και να κυκλοφορείς με τζιπάρες και λιμουζίνες. Και όλα αυτά να τα χρωστάς στο γεγονός ότι ο σύζυγος είναι ο πατριάρχης του life style στην Ελλάδα.
Στο καπάκι, να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι στην Ελλάδα « Ζήσαμε μια 15ετία ψεύτικης χλιδής, προβολής προσώπων και πραγμάτων χωρίς βάση και λεκτικής φανφάρας»!
«Ήξερα ότι το μόντελινγκ είναι ένα επάγγελμα πυροτέχνημα, χωρίς διάρκεια και τρομερή ουσία. Σε νεαρή ηλικία σταμάτησα για να είμαι 100% μαμά. Στα τριάντα, θα ήταν γελοίο να κάνω πάλι την «ωραία», δηλώνει η Tζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εικόνες» και συνεχίζει αναφερόμενη στην κοσμική ζωή:
«Καλώς ή κακώς, τα μίντια δημιουργούν εντυπώσεις, μανιπιουλάρουν την κοινωνία. Οι εκπρόσωποι της showbiz είναι κάπου υποχρεωμένοι λόγω δουλειάς να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο και να υπάρχουν στη δημοσιότητα. Είναι «νόμιμο». Σίγουρα μέσα σε αυτό το σκεπτικό, υπάρχουν και όρια που για τον καθένα είναι προσωπικά, άρα δεν δικαιούμαι εγώ να κρίνω τις επιλογές των άλλων. Η ζορισμένη επίδειξη αφορούσε την κοσμική ζωή. Ζήσαμε μια 15ετία ψεύτικης χλιδής, προβολής προσώπων και πραγμάτων χωρίς βάση και λεκτικής φανφάρας. Η προσοχή μας - από το DNA μας, από την αρχαιότητα ακόμα - ήταν εστιασμένη στο φαίνεσθαι. Δεν είναι κάτι καινούργιο όλο αυτό.»
Ήμαρτον- που λέει και ο Γεωργίου. Ήμαρτον...